Natuurlijke haarkleuring

Bij Salon Cherie maken we gebruik van natuurlijke producten met het merk; Four Reasons. Het verhaal van Four Reasons gaat over individuele schoonheid, waarbij de communicatie zichtbaar en voelbaar is in de producten. Dit wordt bevestigd met een slogan; we, love, real, you.

#1 We

Bij Four Reasons zijn ze een echte familie waarbij ze luidruchtigheid, kalmte, levendigheid, grappig en creatief willen zijn. Dit kan soms een beetje vreemd zijn want elk product is uniek.

#2 Love

Waarom doen ze dit? Het is een vorm van passie. Met hun producten hoef je niet bang te zijn om buiten de lijntjes te kleuren. De producten sprankelen tegelijkertijd.

#3 Real

Ze hechten waarde aan echtheid. Waarbij de producten mooi zijn om naar te kijken, maar nog fijner om te gebruiken. De haarverf is gemaakt van de beste ingrediënten en moet voldoen aan de strengste kwaliteitscriteria.

#4 You

Wij willen dat jouw good hair days fantastisch zijn en de bad hair days nog beter worden. Wij zorgen dat jij je op je mooist voelt, door jezelf te zijn.

Plantaardige producten

De kracht van Four Reasons haarverf zit in de kern van de haarkleur. Deze haarkleuring is gebaseerd op plantaardige keratine en collageen die samenwerken. Dit zijn herstellende eigenschappen van phytokeratine en intensive hydraterende eigenschappen van phytocollageen. Deze ondersteunen elkaar in de haar technologie en zorgen voor bescherming, herstel en hydratatie tijdens het kleurproces.

Four Reasons maakt gebruik van olie die gewonnen wordt uit moerasbloemzaadjes. Deze bevatten 98% van hoogwaardige kwaliteit, goed absorberende vetzuren die het haar een schitterende glans geven. De vochtbalans wordt onderhouden door grote hoeveelheden vitamine A, D, E en F.

Voor elk haartype

Salon Cherie maakt gebruik van diverse producten uit het Four Reasons assortiment. We willen namelijk voor elk haartype een glamoureuze look creëren. Heb jij dik, dun, pluizig, krullend, poreus of slap haar? Klik dan hier voor een afspraak!

Cherry, good