Eleven Australia X Salon Cherie

Bij Salon Cherie maken wij sinds kort gebruik van het merk Eleven Australia. Dit is een merk van haarverzorgingsproducten uit Australië, dat zich richt op het creëren van hoogwaardige producten die gemakkelijk te gebruiken zijn en resultaten
bieden voor verschillende haartypes en -behoeften. Dit is de reden waarom wij kiezen voor Eleven Australia:

1. Ingrediënten
Eleven Australia gebruikt hoogwaardige ingrediënten in hun producten, waaronder natuurlijke oliën en extracten, zonder schadelijke stoffen zoals sulfaten en parabenen. Jouw haarconditie staat namelijk op één.

 

2.Variëteit
Het merk biedt een breed scala aan producten voor verschillende haartypes en -behoeften, waaronder hydraterende, volumineuze, verstevigende en verhelderende formules. Wij begrijpen natuurlijk dat elk haar anders is.

 

3. Eenvoudig in gebruik
Bij Salon Cherie verven we je haar niet alleen met dit product maar bieden wij ook een groot assortiment aan producten aan voor jou. De producten van Eleven Australia zijn zo ontworpen omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en bieden professionele resultaten.


4. Kwaliteit
Het merk heeft een goede reputatie voor het leveren van hoogwaardige producten die effectief zijn in het verbeteren van de conditie en het uiterlijk van het haar.


5. Dierproefvrij
Eleven Australia is dierproefvrij en steunt ethische praktijken. Beter kan niet toch?!

Wij gebruiken met trots deze haarverzorgingsproducten, vindt jij deze factoren ook belangrijk dan past Salon Cherie in combinatie met Eleven Australia zeker bij jou.