Premanent Colour

Eleven Australia biedt ook een permanente crèmekleurlijn aan. Deze kleurlijn is ontworpen om het haar te kleuren met levendige, langdurige kleuren, terwijl het de conditie van het haar behoudt en versterkt

De permanente crèmekleurlijn van Eleven Australia bevat ook natuurlijke ingrediënten zoals arganolie, aloë vera en vitamine E, die helpen om het haar te hydrateren en te voeden tijdens het kleurproces.

 

De kleuren van de permanente crèmekleurlijn van Eleven Australia zijn rijk en levendig, en het assortiment biedt een breed scala aan tinten, van natuurlijke bruine en blonde tinten tot gewaagde fashionkleuren. Bovendien zijn de kleuren te mixen, zodat er eindeloze kleuropties mogelijk zijn.

 

Het kleurproces van de permanente crèmekleurlijn van Eleven Australia is snel en eenvoudig, met een ontwikkelingstijd van slechts 35 minuten. De kleur is duurzaam en blijft lang zitten, terwijl het haar zacht, glanzend en gezond blijft.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige, natuurlijke permanente kleurlijn die je haar hydrateert en voedt, en tegelijkertijd levendige en langdurige kleuren biedt, kan de permanente crèmekleurlijn van Eleven Australia een goede optie zijn om te overwegen. Het is wel belangrijk om te onthouden dat het kleuren van het haar een chemisch proces is en dat het belangrijk is om de instructies op de verpakking op te volgen en voorzichtigheid te betrachten bij het gebruik van deze producten.