Bgorgeous X Salon Cherie

Bij Salon Cherie maken we gebruik van Bgorgeous. Bgorgeous is de nummer 1 hair weave specilalist dat een verscheidenheid aan hair extensions en weaves aanbiedt. Hun producten omvatten virgin hair en worden geplaatst door middel van microrings. 

Wij bij Salon Cherie maken gebruik van deze speciale techniek en presenteren met trots de virgin hair.

Hair weaves van BGorgeous zijn gemaakt van 100% mensenhaar en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, texturen en kleuren die passen bij verschillende haartypes en stijlen, en nu ook verkrijgbaar bij Salon Cherie. Ze zijn ontworpen om een natuurlijke en naadloze look te bieden die past bij jouw eigen haar.

Kom gezellig langs in mijn salon of bel via 06-54673383 dan kijken wij samen naar de beste kleur en stijl voor jou.

Ik zie je snel!

Liefs, Cherie

Kies hier jouw favoriete kleur!

Previous
Next